TFT Témbongkeun Module

Pondok Description:

Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna Cina TFT pabrik tampilan LCD na suppliers. Urang tiasa TFT custom tampilan LCD persis nurutkeun kahayang anjeun. Ayeuna kami nyadiakeun tampilan TFT pikeun alat kawas panel digital méteran, multimunction méteran, lift, mesin Pos, LGP Dispenser, Dispenser Suluh, Minyak Dispenser, Gas Dispenser, Aliran Méter, KWH Méter, Energy Méter, Cai Méter, Gas Méter, Smart Méter , Jam & Watch, alat Télékomunikasi, Imah Perkakas, Industri Co ...


  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna Cina TFT pabrik tampilan LCD na suppliers. Urang tiasa TFT custom tampilan LCD persis nurutkeun kahayang anjeun. Ayeuna kami nyadiakeun tampilan TFT pikeun alat kawas panel digital méteran, multimunction méteran, lift, mesin Pos, LGP Dispenser, Dispenser Suluh, Minyak Dispenser, Gas Dispenser, Aliran Méter, KWH Méter, Energy Méter, Cai Méter, Gas Méter, Smart Méter , Jam & Watch, alat Télékomunikasi, Imah Perkakas, industri controller, Audio Car, Warna Témbongkeun Systems jeung industri lianna, alat ukur, UPS, Solar Inverter.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk