Grafis LCD Module Témbongkeun

Pondok Description:

Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna pabrik tampilan LCD Cina Grafika sarta suppliers. Bisa custom grafis tampilan LCD persis nurutkeun pamundut anjeun sarta nyadiakeun sampel pikeun meunteun kualitas 2 minggu. Ayeuna kami nyadiakeun grafis tampilan LCD pikeun alat kawas panel méteran digital, multimunction méteran, mesin Pos, LGP Dispenser, Dispenser Suluh, Minyak Dispenser, Dispenser Gas, Aliran Méter, KWH Méter, Energy Méter, Cai Méter, Gas Méter, Smart Méter, jam & wat ...


  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna pabrik tampilan LCD Cina Grafika sarta suppliers. Bisa custom grafis tampilan LCD persis nurutkeun pamundut anjeun sarta nyadiakeun sampel pikeun meunteun kualitas 2 minggu. Ayeuna kami nyadiakeun grafis tampilan LCD pikeun alat kawas panel méteran digital, multimunction méteran, mesin Pos, LGP Dispenser, Dispenser Suluh, Minyak Dispenser, Dispenser Gas, Aliran Méter, KWH Méter, Energy Méter, Cai Méter, Gas Méter, Smart Méter, jam & Watch, alat Télékomunikasi, Imah Perkakas, industri controller, audio Car, Warna Systems Témbongkeun jeung industri lianna, alat ukur, UPS, Solar Inverter.

    model No Ukuran (mm) VA (mm) drive IC panganteur
    122 × 32 SDGB12232-04 80,00 × 36,00 × 12,80 60,00 × 18.00 SBN1661 atanapi Eqv.  sajajar
    128 × 64 SDGB12864-01 54,00 × 50,00 × 7,50 43,60 × 29,00 AIP31107 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB12864-05 78,00 × 70,00 × 12,50 62,00 × 44,00 AIP31107 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB12864-03 78,00 × 70,00 × 12,50 62,00 × 44,00 RA6963 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB12864-04 93,00 × 70,00 × 12,50 72,00 × 40,00 AIP31020 atanapi Eqv. SPI & Parallel
    SDGB12864-02 93,00 × 70,00 × 12,50 72,00 × 40,00 AIP31107 atanapi Eqv sajajar
    SDGB12864-06 93,00 × 70,00 × 12,50 72,00 × 40,00 AR6963 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB12864-07 100,00 × 60,50 × 12.00 70,30 × 38,50 AIP31107 atanapi Eqv. sajajar
    128 x 128 SDGB128128-01 92,00 × 106,00 × 12,50 73,00 × 73,00 SAP1024B atanapi Eqv. sajajar
    160 × 128 SDGB160128-01 129,00 × 102,00 × 12.00 101,00 × 82,00 RA6963 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB160128-02 129,00 × 104,50 × 12.00 101,00 × 82,00 SAP1024B atanapi Eqv. sajajar
    SDGB160128-03 143,00 × 105,00 × 15,50 101,00 × 82,00 RA6963 atanapi Eqv. sajajar
    192 × 64 SDGB19264-01 100,00 × 60,00 × 11.30 84,00 × 31,00 AIP31107 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB19264-02 130,00 × 65,00 × 13,50 104,00 × 39,00 AIP31107 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB19264-03 130,00 × 65,00 × 13,50 104,00 × 39,00 ST7920 atanapi Eqv. SPI & Parallel
    SDGB24064-02 180,00 × 65,00 × 12.00 132,00 × 39,00 T6963C atanapi Eqv. sajajar
    240 × 128 SDGB240128-01 144,00 × 104,00 × 14.00 114,00 × 64,00 RA6963C atanapi Eqv. sajajar
    SDGB240128-03 154,00 × 84,00 × 12.00 114,00 × 64,00 RA6963C atanapi Eqv. sajajar
    320 × 240 SDGB320240-01 160,00 × 109,00 × 11,00 122,00 × 92,00 RA8835 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB320240-02 139,00 × 100,00 × 12,50 103,00 × 79,00 RA8835 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB320240-03 139,00 × 100,00 × 12,50 103,00 × 79,00 RA8835 atanapi Eqv. sajajar
    SDGB320240-04 160,00 × 109,00 × 12.00 122,00 × 92,00 RA8835 atanapi Eqv. sajajar



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !