Digital Panel méteran LCD Témbongkeun

Pondok Description:

Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna pabrik tampilan Cina LCD na suppliers. Urang tiasa tampilan LCD custom persis nurutkeun kahayang anjeun. Ayeuna kami nyadiakeun tampilan adat pikeun alat kawas panel digital méteran, multimunction méteran, lift, mesin Pos, LGP Dispenser, Dispenser Suluh, Minyak Dispenser, Gas Dispenser, Aliran Méter, KWH Méter, Energy Méter, Cai Méter, Gas Méter, Smart Méter , Jam & Watch, alat Télékomunikasi, Imah Perkakas, Industri Contro ...


  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna pabrik tampilan Cina LCD na suppliers. Urang tiasa tampilan LCD custom persis nurutkeun kahayang anjeun. Ayeuna kami nyadiakeun tampilan adat pikeun alat kawas panel digital méteran, multimunction méteran, lift, mesin Pos, LGP Dispenser, Dispenser Suluh, Minyak Dispenser, Gas Dispenser, Aliran Méter, KWH Méter, Energy Méter, Cai Méter, Gas Méter, Smart Méter , Jam & Watch, alat Télékomunikasi, Imah Perkakas, industri controller, audio Car, Warna Témbongkeun Systems jeung industri lianna, alat ukur, UPS, Solar Inverter.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart