COB Module LCD Témbongkeun

Pondok Description:

Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna pabrik tampilan Cina COB LCD na suppliers. Urang tiasa COB custom tampilan LCD persis nurutkeun pamundut anjeun sarta nyadiakeun sampel pikeun meunteun kualitas 2 minggu. Ayeuna kami nyadiakeun tampilan COB LCD pikeun alat kawas panel digital méteran, multimunction méteran, lift, mesin Pos, LGP Dispenser, Dispenser Suluh, Minyak Dispenser, Gas Dispenser, Aliran Méter, KWH Méter, Energy Méter, Cai Méter, Gas Méter, Smart méteran, Jam & Watch, ...


  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pangalusna pabrik tampilan Cina COB LCD na suppliers. Urang tiasa COB custom tampilan LCD persis nurutkeun pamundut anjeun sarta nyadiakeun sampel pikeun meunteun kualitas 2 minggu. Ayeuna kami nyadiakeun tampilan COB LCD pikeun alat kawas panel digital méteran, multimunction méteran, lift, mesin Pos, LGP Dispenser, Dispenser Suluh, Minyak Dispenser, Gas Dispenser, Aliran Méter, KWH Méter, Energy Méter, Cai Méter, Gas Méter, Smart méteran, Jam & Watch, alat Télékomunikasi, Imah Perkakas, industri controller, audio Car, Warna Systems Témbongkeun jeung industri lianna, alat ukur, UPS, Solar Inverter.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !