• oneadhu
  • twohuda
  • threeujaden

Produk Artikel

  • banner01
  • sd1

Tentang Kami

Didirikeun taun 2002, Sinda Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd (invested ku parusahaan Jepang) geus devoted sorangan ka manufaktur sarta ngembangkeun produk produk mintonkeun industri kualitas luhur. Kami husus dina méré tampilan leutik tur sedeng ukuranana LCD, modul LCD, lampu tukang LED jeung produk extensional séjén pikeun konsumén di sakuliah dunya. Nembe kami geus pér Kamampuh pabrik urang pikeun 20KK / bulan jeung pabrik 2nd boga ngamimitian produksi masal di Hengyang, Propinsi Hunan

Diajar deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !