Fuel Dispenser LCD Tampilan

Short Description:

Sinda Tampilan Technology Co., Ltd. iku salah siji sing paling manufaktur tampilan China LCD lan supplier. Kita bisa LCD adat persis miturut penjenengan. Saiki kita nyedhiyani tampilan khusus kanggo piranti kaya panel digital meter, multimunction meter, elevator, mesin POS, LGP Dispenser, Dispenser bakar, Oil Dispenser, Gas Dispenser, mili Meter, kwh meter, Energy Meter, Water Meter, Gas Meter, Smart Meter , Jam & Watch, piranti Telekomunikasi, Home Appliance, Industrial contro ...


  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Sinda Tampilan Technology Co., Ltd. iku salah siji sing paling manufaktur tampilan China LCD lan supplier. Kita bisa LCD adat persis miturut penjenengan. Saiki kita nyedhiyani tampilan khusus kanggo piranti kaya panel digital meter, multimunction meter, elevator, mesin POS, LGP Dispenser, Dispenser bakar, Oil Dispenser, Gas Dispenser, mili Meter, kwh meter, Energy Meter, Water Meter, Gas Meter, Smart Meter , Jam & Watch, piranti Telekomunikasi, Home Appliance, Industrial controller, Audio Car, Warna Tampilan Sistem lan industri, piranti Takeran, UPS, Solar Inverter.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih House

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree