Cob Modul LCD Tampilan

Short Description:

Sinda Tampilan Technology Co., Ltd. iku salah siji sing paling manufaktur tampilan China cob LCD lan supplier. Kita bisa cob adat tampilan LCD persis miturut penjenengan lan nyedhiyani sampel kanggo evaluasi kualitas ing 2 minggu. Saiki kita nyedhiyani tampilan cob LCD kanggo instrument kaya panel digital meter, multimunction meter, elevator, mesin POS, LGP Dispenser, Dispenser bakar, Oil Dispenser, Gas Dispenser, mili Meter, kwh meter, Energy Meter, Water Meter, Gas Meter, Smart meter, Jam & Watch, ...


  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Sinda Tampilan Technology Co., Ltd. iku salah siji sing paling manufaktur tampilan China cob LCD lan supplier. Kita bisa cob adat tampilan LCD persis miturut penjenengan lan nyedhiyani sampel kanggo evaluasi kualitas ing 2 minggu. Saiki kita nyedhiyani tampilan cob LCD kanggo instrument kaya panel digital meter, multimunction meter, elevator, mesin POS, LGP Dispenser, Dispenser bakar, Oil Dispenser, Gas Dispenser, mili Meter, kwh meter, Energy Meter, Water Meter, Gas Meter, Smart meter, Jam & Watch, piranti Telekomunikasi, Home Appliance, Industrial controller, Audio Car, Warna Sistem Tampilan lan industri, piranti Takeran, UPS, Solar Inverter.




  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Star