• oneadhu
  • twohuda
  • threeujaden

Products Bintang

  • banner01
  • sd1

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 2002, Sinda Tampilan Technology Co., Ltd (modhal dening perusahaan Jepang) wis pengabdian dhewe kanggo Manufaktur lan pangembangan prodhuk produk layar industri kualitas. We sing specialized ing nyediakake tampilan cilik lan medium ukuran LCD, modul LCD, mburi LED lan produk extensional liyane kanggo pelanggan donya. Bubar kita wis expended kapasitas pabrik kita kanggo 20KK / sasi lan pabrik 2 wis miwiti produksi massa ing Hengyang, Langkawi District

sinau More

Baru

WhatsApp Online Chat !